Åben Rideklub 2017 – over 90 klubber slog dørene op

D. 26. august 2017 slog over 90 klubber landet over slår dørene op, og inviterede alle interesserede indenfor til Åben Rideklub.
Klubberne havde lavet et stort planlægningsarbejde og besøgende kunne bl.a. opleve alt fra ponytræk og strigling, opvisninger af alle slags ryttere og festlig stævne stemning.

Dansk Ride forbund fylder 100 år i 2017 (1917-2017).

 

 

Her på siden kan du se, hvilke klubber der holdte Åben Rideklub.
Brug kortet til at finde den nærmeste klub, og læs efterfølgende om klubbens program, ved at finde den i listen nederst på siden.

VI HÅBER ALLE HAVDE EN DEJLIG DAG.

 

 

 

Over 90 rideklubber inviterede indenfor d. 26. august 2017 – se hvem og hvad de tilbød:

Hjælp os med at blive bedre.

Besøgte du en rideklub? så vil vi rigtig gerne høre om din oplevelse. Hjælp os derfor med at evaluere Åben Rideklub, efter dit besøg.
Du kan evaluere ved at bruge dette link: https://survey.enalyzer.com/?pid=n8kir8t7
Eller bruge denne QR kode:
 

Klubnavn Hjemmeside Åben Aktiviteter
Algestrup Sportsrideklub www.algestrup-srk.dk  10.00-14.00 Stævne i spring. Pony/hest trækning & åben i café
Broagerlands Rideklub

Certificeret af Dansk Ride Forbund i organisation og sikkerhed

www.broagerlands-rideklub.dk  10.00-15.00 Vi holder D-stævne for heste og ponyer. Vi har ikke arrangeret noget specielt i dagens anledning, men vi står selvfølgelig klar til en rundvisning og en snak om vores dejlige klub og de aktiviteter vi kan tilbyde. Kom og se hvor flot vores hal og stald er blevet, efter sommerens tagarbejde.
Broholm Rideklub www.broholm-rideklub.dk  13.00-15.30 Ponytrækning og hygge i rytterstuen
Brovad Ridecenter www.brovadridecenter.dk 9.00-20.00 Dressurkursus, hvor DRF dressursommer Margit giver feedback til ryttere af deres ridt til et selvvalgt program. Der vil efterfølgende være hygge og spisning, samt rytter banko.
Børkop Rideklub www.børkoprideklub.dk 11.00-14.00 Der vil være træk ture på elevponyerne, mulighed for at børnene skal spring på vores kaninspring og mulighed for at snakke med bestyrelsen om hvad vi kan tilbyde kommende elever.
Dalby Rideklub www.dalby-rideklub.dk  10.00-13.00 Du kan opleve trækrute på rideksolens ponyer, prøve at strigle en pony, se opvisninger i dressur, springning og cordeo (ridning uden sadel og med hovedtøj. Vi byger på gratis saft, kagge og småkager. Vi sælger Grillmad og drikkelse.
Dolmer Rideklub www.dolmerrideklub.dk  11.00-16.00 Kom og oplev sjove hesteopvisninger med forskellige discipliner, stande med udstillere, aktiviteter for børn og stort indendørs loppemarked. Få en tur i hestevogn i det skønne område eller prøv en tur på en af vores dejlige elevheste. Cafeteriaet har åbent hele dagen. Vi glæder os til at se jer i Dolmer!
Dronninglund Rideklub www.drlr.dk  Se klubbens hjemmeside Kom og oplev hesteopvisninger på forskellige niveauer fra begyndere til øvede. Oplev børneområde med bålhygge, kæpheste, minisoringbane og maling af egen roset. Du kan også få en charmerende tur i hestevogn eller få en tur på hesteryg. Cafeteriaet har åbent hele dagen. Vi glæder os til at se dig i Dronninglund Rideklub.
Ebberup Rideklub www.ebberup-rideklub.dk  14.00-16.00 Træktur på pony, opvisning af dressur og ponygames, loppemarked med brugt rideudstyr til hest & rytter
Elmelunds Rideklub www.elmelundrideklub.dk  11.00-14.00 Indvielse af dressurbane ved MF Kristian Phil Lorenzen. Opvisning af klubbens ryttere. Trækture.
Fanø Rideklub www.fanoerideklub.dk  10.00-12.00 Trillebørsagility og slangespringning. Prøvetur på elevponyerne
Farsø Rideklub www.farsoerideklub.dk  9.00-14.00 Åbent hus med rundvisning mm.
Fjelsted Rideklub www.fjelstedrideklub.com 10.00-15.00 Kom til åbning af vores nye terrænbane
Fladså Rideklub www.frks.dk  9.00-12.00 Rideskolen er åben og det er evt mulighed at få en træktur. Bestyrelsen vil være til stede for at besvare spørgsmål.
Furesø Rideklub www.staldkonig.dk  12.00-15.00 Alle er velkomne til en sjov og hyggelig dag med aktiviteter for ryttere på alle niveauer.
Overvejer dit barn at starte til ridning er der ponytræk og mulighed for at se hvordan et rideskolehold med de helt små ryttere fungerer.
Springbane for børn med præmier.
Opvisning i voltigering – VM deltagere Helene og Helena udøver akrobatik på hesteryg. Rundvisning på stedet. Som privatrytter kan du se vores skønne faciliteter og alle de ting vi kan tilbyde dig og din hest.
Og der er mulighed for at overvære en undervisningslektion ved exam. berider Charlotte König.
Fyens Rideklub www.fyensrideklub.dk 10.00-13.00 Ponytræk, opvisning i spring og dressur.
Gentofte Rideklub www.gek.dk 10.00-14.00 Introduktion af rideskolehestene, saft, kaffe og kage til besøgene, salg af brugt rideudstyr af vores medlemmer, spørg om pasning af hest/pony, mulighed for en skridttur på en af vores søde rideskoleponyer, deltag i konkurrencen og vind gratis enetime
Gl. Estrup Rideklub www.gl-estrup-rideklub.dk  10.00-14.00 Så skal der loppes heste udstyr igen 😀 vi gentager succesen fra sidste år, og holder rideudstyrs loppemarked og Åbenthus den 26/8-2017 fra kl. 10.00 – 14.00 på Gl. Estrup rideklub i Liltved ved Auning🐴🐎
Hvis vejret tillader det er vi ude og ellers er vi indendørs i ridehuset 😀
Igen i år byder vi på en gratis pølse, sodavand og øl 😊
Vi glæder os til at se jer ☀️
Grejs Ridkelub www.grejsrideklub.dk/new/ 13.00-16.00 Grejs Rideklub fejrer dagen med gratis kaffe og kage, opvisning
i både dressur og spring, kæpheste konkurrence, mini-loppemarked, trække ture, samt mulighed for at få et dybere indblik i livet i stalden og omkring ponyerne. Vi glæder os til vi ses 🙂 
Græsted og Omegns Rideklub www.rscc.dk  11.00-14.00 Ponytrækture, hestevognskørsel samt opvisning
Hals Rideklub www.halsrideklub.dk  11.00-15.00 Kvadrille, spring, ponygames
Han Herred Hestesportsklub www.hh-hestesportsklub.dk  09.00-16.00 Afholdes i forbindelse med C-stævne i spring for hest og pony. Der vil blive gjort ekstra ud af hele stævnet pga. jubilæet. Der vil blive afholdt forskellige aktiviteter.
Hashøj Rideklub www.has-rideklub.dk  9.00-16.00 Ringridning for alle
Hedehusgårdens Rideklub http://hgrk.klub-modul.dk/ 14.00-16.00 Kom forbi til Åben Hus. Vi servere hjemmebagte boller og kakao. Vi glæder os til at hygge med jer. Vi har ponytrækning hvor du kan prøve en pony, og vi vil fortælle dig om ponyen og hvordan den arbejder. Vi glæder os til at se dig og din familie. Alle er velkomne.
Hejlsminde Rideklub www.hejlsminderideklub.dk 10.00-16.00 Stævne og fremvisning af klubbens faciliteter
Helsinge Rideklub http://helsingerideklub.dk/  8.00-20.00 Aktiviteter for Åben Ridekub: Vi afholder D-stævne i dressur på 2  20 x 60 baner. Fie og pony cup. Vi har amerikansk lotteri, popcornmaskine, slushice og stort udvalg i tilberedt mad. Fie fra Fie og Pony vil forestå alle præmieoverrækkelser. Yderligere har hun 2 af sine ponyer med, nemlig pony og Shetti.
Herning Rideklub www.herningrideklub.com 13.00-16.00 Der vil være aktivitet i stalden og fra kl 13.30 til 15.30 mulighed for en træktur på pony eller hest – samtidig vil der være rundvisning på stedet og fortælling om vores historieske sted
Hesselrød Rideklub www.hesselrod-rideklub.dk  10.00-14.00 Vi har hele dagen aktiviteter af 1/2 times varighed, ponygames, dressur, spring. parelli, rideskole hold undervisning, rundvisning på gården, og i staldene.  Cafeteria med morgenmad og frokost, bålsted, loppemarked og mm.
Det er samtidig vores jubilæumsdag 50 år, så vi er alle meget festlige og glade hvis i kommer og besøger os.
Himmelev Rideklub

Certificeret af Dansk Ride Forbund i organisation, sikkerhed, elevskole, klubstævne, ridelejr, miljø og opstaldning

www.hirk.dk   15.00-17.00 Eftermiddagen vil byde på opvisning i ponygames, dressur og spring. Kom og få en prøvetur på en af vores heste/ponyer. Prøv “leg du er en hest” banen på græsbanen. Kom på rundvisning med en af vores engagerede frivillige. Og nyd lidt godt fra Cafe Hyp som vil være åben med salg af vand, sodavand, kaffe, te, kage og boller. Husk påklædning efter vejet og praktisk fodtøj (lukkede sko). Vi glæder os til at se dig.
Hjortespring Rideklub www.hjortespringrideklub.dk  10.00-16.00 Klubben afholde Åben Rideklub i forbindelse med afholdelse af TREC SPORT stævne. Der vil være rig mulighed for at opleve Bl.a. MA (gangartstest) og PTV (forhindringsbane)
Hjørring Rideklub www.hjr.dk/DK.aspx 10.00-14.00 Trækketur på skolepony. Spring og dressurridning ved nogle af vores unge ryttere. Rundvisning i rideklubbens faciliteter.
Holbæk Rideklub www.holbækrideklub.dk  10.00-15.00 Klubmesterskaber (evt. E-stævne), Rundvisninger
Holmdrup Huse Nordbaggen www.nordbaggen.info  10.00-16.00 Vise fjordhestens alsidighed, med dressur, prærievognstur, turridening, ringridning, ponygames og springning.
Holstebro Sportsrideklub www.holstebro-sportsrideklub.dk 10.00-13.00 Pony trækning samt runvisning på Hosk og kage samt kaffe
Holte Rideklub www.holterideklub.dk 10.00-12.00 Oplev undervisning i elevskolen, prøv ponytræk (kr. 20,-) og mød underviserne. Der vil være åben i cafeen.
Hundborg/ Midtthy Rideklub www.hundborg-rideklub.dk  10.00-12.00 Åbent hus og træningsstævne for klubbens medlemmer
Hvidovre Avedøre Rideklub www.hvr-rideklub.dk Se klubbens hjemmeside Vi afholder et voltige stævne for de mindste voltigere i klasse E og F.
Højris Rideklub www.hjrk.dk 13.00-17.00 Der vil være mulighed for at se klubbens ryttere træne med deres heste og opleve stemningen i klubben. Nogle af klubbens ponyer vil stå klar til at give en prøvetur til de, der ønsker dette.
Kallehavegård Rideklub www.kallehavegaard-rideklub.dk 10.00-15.00 Kom til Åben Rideklub og se Kallehavegaards terrænbane
Kirstineholm Rideklub www.kirstineholm-rideklub.dk 10.00-14.00 Fremvisning af terrænbane, undervisning i terræn for begynder.
Kjellerup og Omegns Rideklub www.koor.dk 10.00-16.00 Ponytrækketure, opvisning i spring og dressur, sponsorspringning, hoppeborg og en masse hygge
Klintholm Rideklub www.klintholmridecenter.dk 10.00-13.00 Loppemarkede, børnespring, opvisning i dressur og spring, gøglershow, ponytrækketure, trillebørræs og andre sjove konkurrencer.
Klithuse Militaryklub www.klithusemilitaryklub.dk  10.00-14.00 Velkomst med kaffe og boller, lidt info om military og gratis træning i hold efter antal og erfaring af rytterne. Mulighed for afsluttende at kunne købe frokost.
Kolding Rideklub www.koldingrideklub.dk 13.00-16.00 Prøv at ride på en pony/hest. Mulighed for at følge/opleve hvordan en undervisningstime foregår. Opvisning med ponyer og heste (ponygames, spring, dressur, kvadrille) Kaffe/kagebord.
Krikkerne www.krikkerne.dk  11.00-14.00 Ringridning på hest. Ringridning på hjul. Åben springbane.
Langesø-Egnens Rideklub www.lsr-rideklub.dk/  13.00-16.00 Ponystrigling, opvisning
Lotusgårdens Rideklub   9.00-16.00 Vi holder dressurstævne med klubmesterskab. Så håber på at folk har lyst til at komme og kigge. Cafeen er åben
Midtsjællands Rideklub www.msrklub.dk 10.00-13.00 Alle er velkomne til en hyggelig dag i naturskønne omgivelser. Midtsjællands Rideklub holder til ved Jonstrupgård med skoven som nabo. Dagen byder på rundvisning, ponytræk med nogle af klubmedlemmernes skønne ponyer, dressuropvisning ved vores konkurrenceryttere, samt forskellige infostande der viser hvad vi som klub kan tilbyde. Der vil på dagen være rideskoleundervisning på Jonstrupgården. Interesserede er velkomne til at kigge med. Der serveres gratis kaffe, te, kage og saftevand. Husk praktisk fodtøj. Vi glæder os til at se jer 🙂 
Molger Rideklub www.molgerrideklub.com  10.00-14.00 Loppemarked. Opvisning med besindighedsprøve, kvadrille, dressur og spring. Trækture. Åbent i cafeteria. Ministævne med en eller to klasser på LC niveau for egne ryttere. 
Nordals Rideklub www.nordalsrideklub.dk  10.00-15.00 Sponsorstævne, ponytræk, trillebør & ringridning
Nordøstsjællands Rideklub www.nygaard-ridecenter.dk 10.00-13.00 Opvisning i ponygames. Ponytrækning. Maling af hestesko. Trillebørsræs. Sponsorstævne i dressur og højdespringning. Design din kage.
Nyborg Rideklub http://www.nyborg-rideklub.dk 10.00-18.00 Vi har dressurstævne med afholdelse af 5. Kvalifikation af D mesterskabet og uddeling af nrk’s dressurpokal. Der vil være mulighed for at komme rundt og kigge på vores faciliteter og vores cafe vil være åben hele dagen. Vi vil også indvie vores nyanlagte fiberbund i ridehuset
Nørre Åby Rideklub www.noerreaaby-rideklub.dk  10.00-15.00 Pony og heste træk, rundvisning, gratis kaffe samt saftevand til besøgende. Information om elev undervisning samt information om klubbens stalde som lejes ud til private.
Odense Rideklub www.odr.dk  10.00-14.00 Rideopvisning, stald hygge, kaffe og kage
Rebild Sportsrideklub www.rebildsportsrideklub.dk  10.00-14.00 Pony ridning på vores søde elevponyer. Opvisning af flot dressur og spring for både ponyer og heste. Cafeterieret har åbent!
Revsø Og Omegns Rideklub www.roor.dk  13.00-aften Mulighed for at få en ridetur på en hest eller pony. Forskellige hyggelige aktiviteter for alle, børn som voksne. Kl. 16.00 tænder vi op for grillen og slutter dagen med fællesspisning.
Rideklub Møllen www.rideklubben-moellen.dk  13.00-17.00 Undervisning, Clinic, Kvadrille, Spring, Træk-ture på ponyer, Rodeotyr, Pølser, Kaffe & kage.
Rideklub Strålen www.straalen.dk  10.00-14.00 Rundvisning, spring, loppemarked og hygge
Rideklubben Hadsund www.rideklubbenhadsund.com  9.00-16.00 D mesterskab for D 14 Evt. mulig skridture på elevheste
Rideklubben Odin www.rideklubben-odin.dk  10.00-16.00 Opvisning af dressur, rundvisning på Odin, loppemarked med brugt rideudstyr, trækture på en af vores elevponyer, møde klubbens bestyrelse, kaffe, the og lidt sødt til ganen
Rind Rideklub www.rindrideklub.dk 10.00-12.00 Gratis ridetur til børn på alle vores skønne ponyer og heste. Gratis kage, saftevand og kaffe til alle.
Rom Rideklub www.rom-rideklub.dk 13.00-15.00 Trækketure. Kaffe & kage. Opvisning i spring og dressur
Roskilde Rideklub www.roskilde-rideklub.dk  ca. 9.00-16.00 Aktiviteter for Åben Ridekub: Der afholdes et stort udvidet klubstævne, hvor man vil få mulighed for at se alt fra nybegynder klasser til de langt mere øvede. Endvidere bliver vores klubmestre i dressur 2017 kåret, med traditionen om et vand/mudderbad efterfølgende. Det plejer at være sjovt at se. Klubben har cafeen åben i hele tidsrummet, så alle er velkommen til at komme forbi til en snak, høre lidt om klubben, se ridning og heppe på deltagerne. Vi glæder os til at se jer! Bedste hilsner Roskilde Rideklub
Sabro Rideklub www.sabrorideklub.dk  11.00-15.00 “Dus med heste”  kaffe/saft og rundvisninger
Sakskøbing Rideklub

Certificeret af Dansk Ride Forbund i organisation, sikkerhed, klubstævne og opstaldning

www.sakskobing-rideklub.dk  15.00-17.00 I anledning af Dansk Ride Forbunds 100 åra jubilæum, har vi åben rideklub, under titlen “En eftermiddag i SAR-rideklub”. Kom og nyd et par timer sammen med heste og ryttere på SAR-rideklub. Dagen vil byde på mulighed for at møde en stor del af stalens heste og ejere. Det er alle private heste, der bruges på alle niveauer og til ridekunstens forskellighed. Den yngste rytter i stalden er 6 år og den ældste en del ældre – men vi er alle jævnaldrene i forhold til hest. Vi har planlagt følgende (ca. tider) 15.15: der flettes hest på vaskepladsen i stalden. 15.30: Rundvisning i stalden og området ved Charlotte Hannibal. I den forbindelse vil man møde staldens “beboere” og deres ejrere. Man er meget velkommen til at spørge ind til f.eks. pleje, pasning og ridning. 15-16: Der undervises af Lenette. 15-16: Kæåhest-springning for de mindste. 16.30: Lenette rider sin skønne Primo på højt dressur niveau. Der ud over vil mange heste blive vist frem, både i longe og under rytter. Hvis man skulle føle trang til at læske ganen, er der mulighed for at købe kaffe/ te, sodavand og slik i rytterstuen.
Sallingsund Hesteklub

Certificeret af Dansk Ride Forbund i organisationl, sikerhed, ridelejr, klubstævne og bredde

www.sallingsundhesteklub.dk
11.00-14.00 Klubben afholder rytterlejr som besøgende kan overvære, samt rundvisning i klubben. Der er kaffe på kanden.
Sanderum Rideklub www.sanderum-rideklub.dk/index.html  13.00-15.00 Ponytrækning
Seden Rideklub www.sedenrideklub.dk/news.php  11.00-13.00 Trækture, rundvisning og fortælling om klubben.
Der er kaffe på kanden, saft og lidt guf. Mød bestyrelsen, Støtteforeningen til åbent hus.
Samtidig afholder Seden rideklub D-stævne med dressur lørdag og spring søndag. Der er klubmesterskab i både dressur og spring.
Sig Rytter Klub under DFGK www.sig.dk  9.30-17.00 E – stævne i dressur og opvisning med ponygames.
Sjørring Rideklub www.sjørring-rideklub.dk  10.00-15.00 Trækketure, hestevogns kørsel, div. opvisninger, prøve forskellige aktiviteter indenfor voltigering, hygge på staldgangen hvor hestene strigles og pyntes.
Skibby Ride- og Voltigeklub www.skibbyrideklub.dk 12.00-16.00 Der vil i løbet af dagen være mulighed for at opleve: Spring, dressur og voltigering. Børn vil have mulighed for at få en træktur på en pony. Alle kan hilse på vores heste og ponyer og i øvrigt opleve alle faciliteterne på Egholm Ridecenter. Der vil være mulighed for at købe mad & drikke, kaffe & kage
Skive Rideklub www.skiverideklub.dk  10.00-16.00 Rideklubben afholder klubstævne og der vil derfor være rig mulighed for at se på mange flotte heste. Ydermere vil det være muligt at få medlemsskab til særdeles fordelagtige priser på dagen.
Skovly Rideklub www.skovlyrideklub.dk  10.00-15.00 Få en ridetur på en pony – Strigl en Nordbagge – Opvisninger i dressur og Pas de Deux – Rundvisning – Saft, kage, the og kaffe
Skåde Rideklub

Certificeret af Dansk Ride Forbund i organisation og sikkerhed

http://www.skaade-rideklub.dk/  12.00-16.00 Officiel indvielse af nye udendørsridebaner – med champagne og kransekage. Trækture for eventuelle nye medlemmer. Loppemarked med nyt og brugt rideudstyr og andre interesserede stadeholdere. Rideopvisning af nogle af klubbens medlemmer. Åbent i cafeteriaet – evt. udendørs. Dagen sluttes af med jubilæumsfest for klubbens medlemmer
Snorgaardens Rideklub Langholt www.srla.dk  13.00-17.00 Srla glæder sig til at byde alle velkommen til en dag med en masse ridning og store smil. Der vil både være kostumeridning fra vores mere erfarne ryttere og Ponygames lege fra alle vores undervisningshold. Efterfølgende vil der være Sponsorspringning som er højdespringning til hest og der vil desuden være mulighed for at få en tur på en af vores mange søde rideskoleponyer. Dagen sluttes af med et kæmpe kagebord, hvor man for et lille beløb kan spise alt det kage man kan rumme!
Sportsrideklubben Bogø www.bbjerg.dk 13.00-15.00 Rundvisning, trækketure. Se nogle af de erfarne ryttere ride dressur og spring. Unge-udvalget har kaffe på kanden og kage til de besøgende.
Sportsrideklubben Silkeborg www.sportsrideklubbensilkeborg.klub-modul.dk

Certificeret af Dansk Ride Forbund i organisation og sikkerhed

11.00-14.00 Ponygames – Træktur / Ridetur – Opvisning – Klap en hest – Kig i stalden – Opvisning – Kaffe / The / Saftevand / Kage
Stenlille Sportsrideklub www.stenlillesportsrideklub.dk  10.00-17.00 Diverse opvisninger i forskellige discipliner som dressur, spring, western, agility m.m. Klubben samarbejder til dagligt med Land og Fritid, som ligeledes vil have en salgsstand i klubben på dagen. Der vil løbende blive lavet flere aftaler med sponsorer og aktivitets udøvere m.m. Så kig på klubbens hjemmeside, hvor endeligt program vil foreligge fra starten af august.
Stutsborg Rideklub

Certificeret af Danske Ride Forbund i orgnisation, sikkerhed, klubstævne, miljø og bredde

www.stutsborg.dk  10.00-14.00 En masse forskellige workshops med heste relevant indhold, trækketure til  evt. nye ryttere og mindre søskende
Sundeved Rideklub www.sundevedrideklub.dk 13.00-15.00 Sundeved Rideklub åbner portene. Som et led i fejringen af Dansk Ride Forbunds 100 års jubilæum, afholdes der Åben Rideklub i Sundeved Rideklub på Legbjergvej 7 B, 6400 Sønderborg. Klubben som er kendt for at favne hele bredden i ridesporten, vil på denne dag, gerne vise alle interedderede hvad klubben står for. Der vil derfor være en bred vifte af aktiviteter og opvisninger både ude og inde, som viser hvad de øvede og de mindre øvede ryttere kan præstere. De traditionelle discipliner som dressur og springning vil selvfølgelig være på programmet, men der vil i høj grad også være fokus p åat vise tilskuerne, at moderne ridesport også omfatter mange andre discipliner så som ponygames eller miljøtræning af ponyer. De besøgende kan også deltage aktivt i forskellige aktiviteter, da der både vil være mulighed for en køretur i hestevogn, at strigle en pony eller ride på heste og ponyer. Her får de uøvede selvfølgelig hjælp, så husk at medbringe en cykel-eller ridehjelm og praktisk fodtøj. Formanden vil tænde op i grillen, og der sælges grillpølser samt kaffe, kage, vand m.m. Sundeved Rideklub gælder sig til at byde rigtig mange nye som velkendte gæster velkommen til arrangementet.
Sønderborg Rideklub www.sonderborg-rideklub.dk/  10.00-14.00 Ponytræk, rundvisning i stalden, rideopvisning i dressur, spring og agility, cafeteriet er åben
Søndertoft Rideklub www.sondertoft.dk 11.00-16.00 Info kommer senere
Tanholt Rideklub www.tanholt.dk  13.00-19.30 Tanholt holder 45 års jubilæum.Ponygamesopvisning, kvadrille- og hundeopvisning. Trækture og ponyridning, fælleslege & spil, striglekonkurrence og præmier. Møde klubbens bestyrelse, undervisere og ryttere. Fællesspisning for alle med musik og sjove aktiviteter. 
Thise Rideklub www.thiserideklub.dk  10.00-14.00 Pony træk. Hyggelig sammenvær med klubbens medlemmer og bestyrelse og ikke mindst vores elevheste.
Tobøl Rideklub www.tbr.dk  9.00-17.00 Der afholdes D – stævne.
Tuse Næs Køre- og Rideforening www.tnkr.dk  10.00-14.00 Vi har klubstævne med mesterskab samme weekend, og der vil i den forbindelse være mulighed for , at give nye medlemmer info omkring sporten og klubben.
Valbjerggaard sportsrideklub www.valbjerggaard.dk  10.00-16.00 Pony træk, pony games og kvadrille opvisning
Vejle Rideklub www.vejlerideklub.dk 10.00-14.00 Alle bydes velkommen til en sjov og hyggelig dag 🙂 Der vil bl.a. være mulighed for at få en rundvisning i klubben, opvisning i både spring og dressur, trækture på elevponyerne, samt forskellige sjove aktiviteter i løbet af dagen. Søger du enten et sted som privatrytter, med faciliteter i top, så kom og tag en rundvisning, eller overvejer du at du eller dit barn skal begynde at gå til ridning, så kom og få en træktur på en af vores søde heste, og tag en snak om mulighederne. Der vil være kaffe og kage 🙂 
Vestjysk sports- og terrænrideklub www.vesthest.dk/  14.00-19.00 Fælles ridetur/ køretur med efterfølgende grill og hygge. Under eller efter turen vil der være mulighed for at prøve TREC og Agility forhindringer. Turen foregår i en af de lokale skønne skove, da vi er en klub uden lokaler der mest laver udendørs aktiviteter og stævner.
Vindinge Rideklub www.123hjemmeside.dk/vindingerideklub/ 10.00-14.00 Rundvisning, mulighed for at ride, opvisning, få en snak med ridelæreren.
Voltigeklubben Thommysminde www.voltigevkt.dk  14.00-16.00 Prøv voltigering på hesten, leg på træhesten og alle gymnastik-redskaber i ridehallen, eller slå dig løs på legepladsen og trampolinen
Ærø Rideklub www.aeroerideklub.dk  10.00-14.00 Få en tur på hest
Øresundskystens Rideklub www.ørk.dk  12.00-15.00 Rundvisning, opvisning i kvadrille og spring, ponyridning
Aalestrup Heste og Rideklub www.aalestruprideklub.dk 10.00-12.00 Hestesko kast. Trækketure på elevheste. Kaffe og kage.

 

 

Skal din rideklub være med? Klubber kan læse mere om Åben Rideklub og tilmelde sig her.