Regler

Hvem må deltage?

Alle medlemmer i Dansk Ride Forbund må deltage i vores 100 års-fotokonkurrence. Du skal være fyldt minimum 12 år. Hvis du endnu ikke er fyldt 12 år, skal en af dine forældre uploade billedet for dig.

DRFs administration må ikke deltage i konkurrencen.

Billedet

Du skal selv have taget billedet. Billedet må ikke være billedbehandlet. Det skal være minimum 330 pixels bredt og maksimalt fylde 2,5 MB. Billedet skal enten være JPG eller PNG.

Hvis du oplever problemer med at uploade et billede, så prøv igen senere, det kan være din internetforbindelse ikke er stabil.

Vi forbeholder og ret til at slette billeder, som vi anser for stødelige eller som ikke overholder den danske lovgivning. Derudover forbeholder vi os retten til eventuelt at slette billeder, der ikke har relevans til konkurrencens tema.

Når du uploader et billede giver du os derudover retten til at bruge billedet i senere kommercielt brug.

Stemmer

Alle besøgende kan stemme. Du kan som besøgende stemme én gang pr. billede pr. IP-adresse hver dag. For at reklamere for dit billede, kan du dele det på sociale medier. Du kan stemme på alle de billeder du har lyst til.

Sådan vinder du

Hver d. 1. i måneden sætter vi en konkurrence i gang, der løber til d. 28. i måneden. Når konkurrencen er udløbet vælger DRFs administration en vinder ud fra de billeder, der er blevet stemt i top 10.

Det gælder derfor om at have et billede, der rammer månedens tema bedst muligt og få så mange stemmer som muligt.

Vinderen bliver kontaktet næstkommende hverdag efter konkurrencens udløb.

Månedens vinder

Månedens vinder bliver kontaktet på den mail, der er angivet ved upload af billede. Det er derfor vigtigt, at du angiver korrekte informationer.